|
||||||||||
Sznycel w sosie grzybowym
Krótki opis potrawydanie głównePotrzebne składniki pieczarki - 15 dag cebula - 2 szt. polędwica wołowa - 60 dag białe wino lub bulion - 50 ml ogórek konserwowy olej - 2 łyżka(i) kremówka - 3/4 szkl. masło - 1 łyżka(i) ostra musztarda - 1 łyżka(i) mąka sól pieprz Etapy przyrządzania1
5
Ogórek pokroić w paski. Śmietanę wymieszać z musztardą i ogórkiem, wlać do grzybów i zagotować. Do sosu włożyć mięso, przyprawić solą i pieprzem. Dusić do miękkości.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|