|
||||||||||
Carpaccio pieczarkowe
Krótki opis potrawydla smakoszy grzybówPotrzebne składniki świeże pieczarki - 20 dag czerwony pieprz rukola - 5 dag oliwa - 2 łyżka(i) sok z ctryny - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny i oliwą.Oprószamy solą i pieprzem. Przetykamy listkami rukoli.
Jak podawać?zaraz po przyrządzeniu Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|