|
||||||||||
Rosól z kury z pieczarkami
Krótki opis potrawyRosołek.Potrzebne składniki 1,5 litra esencjonalnego rosołu 25 dag młodych pieczarek 3 dag masła sól i pieprz Etapy przyrządzania1
Pieczarki płucze, obcinamy i obcinam końce nożem Nie obieram. Kroje w plasterki. Masło topię na patelni. NA gorące wrzucam pieczarki i krótko rumienię. Lekko solę ale dopiero usmażone pieczarki. Wlewam rosól na talerz i dekoruje pieczarkami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|