|
||||||||||
Twarożek z pieczonymi jabłkami
Krótki opis potrawyTwarożek z pieczonymi jabłkamiPotrzebne składniki 20 dag twarożku 1 duże jabłko 1 łyżka cukru szczypta soli łyżeczka masła Etapy przyrządzania1
Jabłko obrać ze skórki, pokroić w plasterki. W rondelku rozgrzać masło, włożyć jabłka, posypać cukrem i odrobiną soli, wymieszać. Smażyć 3 minuty. Wystudzić. Dodać do twarożku, wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|