|
||||||||||
pieczone małże
Krótki opis potrawyjezeli ktos lubi owoce morza to ta potrawa jest własnie dla niegoPotrzebne składniki świeże małże masło czosnek koperek chlep pszenny cytryna szczypiorek bazylia kolendra Etapy przyrządzania1
Przygotowanie:
Małże podsmażamy na maśle z dużą ilością świeżo wyciśniętego czosnku. Posypujemy koperkiem, skrapiamy cytryną. Dekorujemy. Opiekamy kromki chleba. Podajemy z kieliszkiem białego, półwytrawnego wina.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|