|
||||||||||
Dip z musztarda
Krótki opis potrawyRewelacja!Potrzebne składniki 250 g gęstej śmietany 2 łyżki musztardy stołowej jajko na twardo koperek sól,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Drobno kroimy jajko. Koperek myjemy i siekamy. Śmietanę mieszamy z koperkiem i musztradą,a nastepnie przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodajemy jajko i dokładnie mieszamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|