|
||||||||||
Dip z keczupem
Krótki opis potrawyPasuje prawie do wszystkiegoPotrzebne składniki 150 g gęstej śmieatny 4 łyżki ketchupu 1 łyżka majonezu 2 łyżki soku pomarańczowego sól,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Śmietanę dokładnie wymieszać z 3 łyżkami keczupu, majonezem i sokiem pomarańczowym. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru. Gotowy sos polać pozostawioną łyżką keczupu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|