|
||||
Jak zrobić dobrą jajecznicę?dodany przez: Mike_THE_GR8 Wydawałoby się, że to prosta potrawa, a jednak nawet jajecznicę trzeba umieć przyrządzać, żeby smakowała rewelacyjnie. więcej![]() Opadanie ciasta - poradydodany przez: patryshia Ciasta biszkoptowe powinno sie piec w temp. 170 - 180 C, a pod koniec pieczenia aby cisto sie odpowiednio zestalilo podniesc temp. 180 - 200 C. Dotyczy sie to biszkoptow od 30 mm grubosci. Podczas pieczenia nie powinno sie poruszac blachami ani za czesto zagladac do piekarnika bo moze to spowodowac oopadniecie, a nawet zakalec. Wypieczone... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|