|
||||
Bita śmietanadodany przez: aleksa6 Bita śmietana utrzyma się dłużej, jeśli ją ubijesz z dodatkiem cukru żelującego. więcej![]() Bita śmietana- zachowanie konsystencjidodany przez: marcinos14 Żeby bita smietana utrzymywała się dłużej więcej![]() Blanszowaniedodany przez: paula26013 W wielu przpisach znajduję nazwę czynności, która jest dla mnie bardzo > tajemnicza, a mianowice blanszowanie. Czy moglibyście mi wyjaśnić co to > jest? Zanurzenie na chwilkę we wrzącej wodzie. Takie po naszemu sparzenie. więcej![]() Blaty biszkoptowedodany przez: SylwiaLilianna Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiękną więcej![]() Blaty biszkoptowedodany przez: major161 Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiekną, więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|