|
||||
Coś o napojachdodany przez: kolokwi Skupiłem się głównie na napojach zimnych podawanych letnią porą. więcej![]() Co zrobić aby kotlety były miękkie i soczystedodany przez: trini6 trzeba dobrze pokroić mięso - zawsze w poprzek włókien. Mięso pokrój w grubsze plastry (ok 1,5-2 cm) i rozbij tłuczkiem. Polędwica wołowa nie wymaga rozbijania, wystarczy pokrojone kawałki mięsa spłaszczyć dłońmi więcej![]() Co zrobic zeby makaron sie nie sklejal i byl jeszcze lepszy...dodany przez: Milka Oczywiscie po pierwsze nie mozna makaronu rozgotowac (ale to chyba kazdy wie :) ). Ale jest jeszcze jedna bardzo prosta rzecz, ktora sprawia ze makaron jest jeszcze lepszy ;) więcej![]() Co zrobic by ryz nabral wiecej smaku...dodany przez: Milka Ryz- bardzo prosty w przygotowaniu. Wczesniej myslalam ze najlepiej po prostu ugotowac go w osolonej wodzie, teraz wiem ze to nieprawda. Mozna go przygotowac na tysiac roznych sposobow. Ale co zrobic by bardzo prosto go ugotowac a jednak mial wiecej smaku niz tylko slony... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|