Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Naleśniki

dodany przez: trini6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Przypalone mleko 2

dodany przez: aleksa6 Aby usunąć ślady po mleku, nacieramy wnętrze garnka fusami od kawy. więcej więcej

Pierogi ruskie

dodany przez: ewa1257 delikatność pierogów. więcej więcej

Pęknięte jajko

dodany przez: aleksa6 Aby pęknięte jajko nie wypłynęło podczas gotowania, przed włożeniem do wrzątku nacieramy rysę na skorupce plasterkiem cytryny. więcej więcej

Twarde masło

dodany przez: patryshia opłukać wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryć nią twarde, wyjęte z lodówki masło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher