|
||||
Upadający biszkoptdodany przez: oOpauline3kaOo Jeśli chcesz aby twój biszkopt nie upadł po pieczeniu mam sposób...:) więcej![]() Usuwanie kamienia z czajnika...dodany przez: wiki_23 Jest wiele środków chemicznych pozwalających na usunięcie kamienia, ale może najpierw warto sięgnąć po domowe sposoby...? więcej![]() Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcej![]() Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: karoolla1987 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz więcej![]() Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: paula26013 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|