|
||||
Pęknięte jajkododany przez: aleksa6 Aby pęknięte jajko nie wypłynęło podczas gotowania, przed włożeniem do wrzątku nacieramy rysę na skorupce plasterkiem cytryny. więcej![]() Olej po frytkachdodany przez: aleksa6 Możemy wykorzystać go po raz drugi po przepuszczeniu przez papierowy filtr do kawy. więcej![]() Poczerniały termosdodany przez: patryshia poczerniały w środku termos można oczyścić proszkiem do pieczenia (całe opakowanie) rozpuszczonym w ciepłej wodzie, po dwóch godzinach roztwór wylać i dokładnie opłukać więcej![]() Miękki głąbdodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|