Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kostki rosołowe

dodany przez: aleksa6 Kostki rosołowe, maggi dodaj pod koniec gotowania. więcej więcej

schab

dodany przez: domciak suchy schab ? już nie! więcej więcej

Pieczony kurczak

dodany przez: domciak lubicie rumianą skórkę ? więcej więcej

Ryby

dodany przez: domciak rybcie :) więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: anlolek Rosół oraz wywary z ryb i warzyw należy gotować bez przykrycia. Będą wówczas klarowne. więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher