|
||||
Chrupiąca gęśdodany przez: aleksa6 Skóra pieczonej gęsi albo kaczki będzie cudownie chrupać, jeśli na kwadrans przed wyjęciem z piekarnika spryskasz ją lodowatą wodą. więcej![]() Chrupiąca panierkadodany przez: karoolla1987 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej![]() Chrupiąca panierkadodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|