|
||||
Aby ciasto się nie przypaliło...dodany przez: anlolek Ciasto nie przypali się od spodu jeżeli... więcej![]() Sprawdzanie świeżości jajdodany przez: paula26013 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcej![]() Zdejmowanie skórki z paprykidodany przez: patryshia Aby zdjąć skórkę z papryki, należy opiec ją w gorącym piekarniku, aż skórka się zmarszczy. Gdy wystygnie, łatwo ściągnąć ją nożem. więcej![]() aby nie zalęgły się robakidodany przez: aleksa6 Aby w mące, kaszy, ryżu itp. przechowywanych przez dłuższy czas w naszych półkach nie zalęgły się robaki i inne paskudztwa należy włożyć do nich kilk listków laurowych. więcej![]() Zielony koperek - przechowywaniedodany przez: Ania K. Zielony koperek najdłużej przechowuje się ...... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|