Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby ciasto się nie przypaliło...

dodany przez: anlolek Ciasto nie przypali się od spodu jeżeli... więcej więcej

Sprawdzanie świeżości jaj

dodany przez: paula26013 Świeże jajko po zanurzeniu w osolonej wodzie natychmiast opada i zostaje na dnie, nieświeże unosi się w wodzie i wynurza. więcej więcej

Podgrzewanie sosu i gulaszu

dodany przez: Marzena dodaj wody więcej więcej

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: patryshia Aby zdjąć skórkę z papryki, należy opiec ją w gorącym piekarniku, aż skórka się zmarszczy. Gdy wystygnie, łatwo ściągnąć ją nożem. więcej więcej

aby nie zalęgły się robaki

dodany przez: aleksa6 Aby w mące, kaszy, ryżu itp. przechowywanych przez dłuższy czas w naszych półkach nie zalęgły się robaki i inne paskudztwa należy włożyć do nich kilk listków laurowych. więcej więcej

Biała kiełbasa

dodany przez: DraQun Aby biała kiełbasa pozostała białą..... więcej więcej

Zielony koperek - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Zielony koperek najdłużej przechowuje się ...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher