|
||||
Aby nie wypłynęło białko...dodany przez: anlolek Aby z pękniętego podczas gotowania jajka nie wypłynęło białko... więcej![]() Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowanadodany przez: major161 Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowana więcej![]() Zupadodany przez: paula26013 gdy jest przesolona należy dodać białko albo dwa i następnie przecedzić ścięte. Można też wrzucić dwa surowe ziemniaki, które podczas gotowania wchłoną nadmiar soli. klarowny rosół do gotowania dodaj skorupkę od jajka. ładny kolor rosołu do gotowania wrzuć przyrumienioną połówkę cebuli lub kawałek suchego żółtego sera. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|