|
||||
Dodaj cukru do zielonego groszkudodany przez: patryshia Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej![]() Rozmiękłe ciasto owocowedodany przez: patryshia przed ułożeniem owoców na cieście, posypać go można tartą bułką albo mielonymi orzechami czy migdałami, wtedy ciasto tak szybko nie rozmięknie więcej![]() Ziemniaki do gotowaniadodany przez: aleksa6 Ziemniaki do gotowania zalewa się wrzątkiem z solą - będą smaczniejsze i zatrzymują więcej składników odżywczych. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|