|
||||
aromatyczne mieso z grilladodany przez: karoolla1987 każdy kawałek mięsa będzie bardziej aromatyczny i soczysty, jeśli przed ułożeniem na grillu umieścisz go minimum na 30 minut w marynacie. Jeszcze lepsze bedzie gdy poleży w marynacie 12 - 24 godzin więcej![]() kotlety, steki i sznycledodany przez: karoolla1987 kotlety, steki i sznycle przewracaj na ruszcie tylko raz, będą bardziej soczyste więcej![]() przewracanie miesa na grilludodany przez: karoolla1987 grubsze kawałki mięsa jak np. kawałki kurczaka przewracaj kilka razy więcej![]() kotlety na grilludodany przez: karoolla1987 kotlety na grillu upieką się równomiernie jeśli nie będą grubsze niż 2 cm więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|