|
||||
zamiast pieprzu![]() zamiast zwykłego pieprzu warto używać do potraw specjalnej mieszanki ziół i przypraw. Weź po łyżeczce owoców kolendry i kminku, nasion gorczycy białej oraz suszonego majeranku, a także 2 liście laurowe i szczyptę chili. wszystko starannie utłucz w moździerzu. Używaj tej mieszanki do potraw mięsnych, zawiesistych sosów oraz dań z grochu i fasoli.
Widzisz błąd? Porada jest niezgodna z regulaminem? Zgłoś to do nas.
Wasze komentarze (0)Ta porada nie została jeszcze skomentowana. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|