|
||||
Dodaj cukru do zielonego groszkudodany przez: major161 Dodaj cukru do zielonego groszku Świeży groszek ... więcej![]() Bigosdodany przez: paula26013 Bigos należy do tradycyjnych specjałów kuchni staropolskiej. Ma wiele wariantów, w każdej kuchni przyrządza się go nieco inaczej. Jest więc bigos myśliwski, litewski, hultajski i domowy. Najlepszy bigos powstaje z kapusty mieszanej. Jeżeli szykujemy bigos wyłącznie z kapusty słodkiej, dodajmy kwaśne jabłka. Na półtora kilograma kapusty bierzemy... więcej![]() Pryskający olejdodany przez: paula26013 Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni, posyp go szczyptą soli. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|