Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

salata i ziola

dodany przez: marcinos14 zioła są soczyste więcej więcej

Wilgotny makowiec

dodany przez: Marzena Aby makowiec był bardziej wilgotny więcej więcej

ser biały nie kwaśnieje

dodany przez: aleksa6 ser biały nie kwaśnieje, gdy zawinęty w bibułkę zamoczymy go na 12 h w przegotowanej, ostudzonej wodzie, następnie osuszamy bibułkę i zawijamy ser w chustkę. Podobnie można odświeżyć stwardniały, żółty ser, który pod wpływem tego zabiegu zmienia niestety kolor, lecz smak nie ulega zmianie; więcej więcej

Zwarzony majonez

dodany przez: Marzena musztarda więcej więcej

Soczysta pieczeń

dodany przez: Marzena Pieczeń mize byc bardziej soczysta więcej więcej

Smażenie cebuli

dodany przez: Marzena żeby sie nie przypalała więcej więcej

Świeżość jajek

dodany przez: Bajor1989 Jak sprawdzić czy jajko jest świeże? więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher