|
||||
Ryżdodany przez: trini6 Gdy ryż się przypalił i przywarł do dna garnka, trzeba go rozgarnąć, włożyć do środka kromkę pieczywa i poczekać 5 minut. Chleb wchłonie spaleniznę. Tę część ryżu, która się nie przypaliła, należy ostrożnie wyjąć, a gdy jest jeszcze surowy, przełożyć do innego garnka, zalać odrobiną wody i dogotować. więcej![]() Filet z kurczakadodany przez: trini6 Delikatne mięso np. piersi z kurczaka łatwiej rozbijemy gdy włożymy je do torebki foliowej. więcej![]() Przypalone mleko 2dodany przez: aleksa6 Aby usunąć ślady po mleku, nacieramy wnętrze garnka fusami od kawy. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|