Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przypalanie ciasta

dodany przez: cohenna jeśli ciadto zaczyna się na wierzchy przypiekać więcej więcej

Krojenie mięsa

dodany przez: Marzena łatwiej pokroisz więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było miękkie i kruche więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: major161 Kostki lodu, więcej więcej

Czas pieczenia mies

dodany przez: Marzena 20 minut więcej więcej

gładki lukier

dodany przez: cohenna aby lukier był gładki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher