|
||||
Przesolona zupa IIdodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy można włożyć kilka obranych i pokrojonych w plastry ziemniaków i po 10 minutach ziemniaki wyjąć. więcej![]() Porady - zupydodany przez: patryshia - Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. - Zupa będzie smaczniejsza i bardziej aromatyczna, jeśli warzywa /marchew, cebula, pietruszka, seler/ podsmażymy lekko na maśle. - Warzywa czyścimy i kroimy bezpośrednio przed gotowaniem zupy. - Podczas sporządzania zasmażki im bardziej zrumienimy maką, tym... więcej![]() Gotowanie makaronudodany przez: aleksa6 Makaron będzie smaczniejszy, jeśli ugotujemy go nie w wodzie, lecz bulionie. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|