Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przypalone mleko 2

dodany przez: aleksa6 Aby usunąć ślady po mleku, nacieramy wnętrze garnka fusami od kawy. więcej więcej

Nierównomiernie upieczony sernik

dodany przez: patryshia aby sernik nie opadł i równomiernie się upiekł należy go piec w niezbyt wysokiej temperaturze, a po upieczeniu odciąć nożem ciasto od brzegów blachy więcej więcej

Pierogi ruskie

dodany przez: ewa1257 delikatność pierogów. więcej więcej

Czyszczenia czajnika 2

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec ponownemu narastaniu kamienia, wkładamy do czajnika muszlę ostrygi. więcej więcej

Surowe czy gotowane jajko?

dodany przez: patryshia zakręcić jajko i zaobserwować, jak się obraca: jeśli kręci się bardzo szybko - jajko gotowane, kręci się wolno - jajko surowe więcej więcej

Strucla makowa

dodany przez: Marzena dodaj do maku trochę ciasta. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher