|
||||
Gotowanie kukurydzydodany przez: trini6 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej![]() Intensywnie pachnące sery.dodany przez: aleksa6 Kostka cukru położona na tacce obok serów zapobiega rozsiewaniu się ich zapachów. Tacka musi być szczelnie przykryta kloszem. więcej![]() Pękający makowiecdodany przez: Ania K. Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. ........ więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|