Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Miękki głąb

dodany przez: patryshia duży, gruby głąb kalafiora (albo brokułów) szybciej zmięknie podczas gotowania, jeśli natnie się na krzyż jego koniec więcej więcej

Masło

dodany przez: ewa1257 Rozsmarowywanie więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: julias Sposób na aromatyczną pieczeń więcej więcej

kamień

dodany przez: SylwiaLilianna w czajniku więcej więcej

Puszysta jajecznica

dodany przez: SylwiaLilianna Jak usmażyć puszystą jajecznicę więcej więcej

Pyszne puree ziemniaczane

dodany przez: Marzena Ziemniaki przed gotowaniem należy zalac woda o tem.60 stopni.i odczekac kilka minut.Potem ugotowac normalnie w osolonej wodzie. więcej więcej

Pomidory

dodany przez: major161 Pomidory obierze sie latwiej, więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher