Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Aby pieczeń rzymska sie nie rozpadała

dodany przez: Marzena potrzebna mąka ziemniaczana więcej więcej

Soczysty biszkopt

dodany przez: Marzena nasącz ponczem więcej więcej

Nieprzyjemny zapach nowego piekarnika

dodany przez: patryshia nowy piekarnik należy nagrzać do najwyższej temperatury, po czym zgasić i po ostygnięciu ponownie go nagrzać, zabieg powtórzyć 3-4 razy więcej więcej

Papryka

dodany przez: gosik1212 paprka i ludzie więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: Ania K. Aby poprawić smak starych ziemniaków, należy...... więcej więcej

Drób z uszkodzoną skórą

dodany przez: major161 Drób z uszkodzoną skórą więcej więcej

Kalafior

dodany przez: julias Kalafior nie straci białej barwy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher