Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby cd. nacieranie przyprawami

dodany przez: aleksa6 Przyprawy przeznaczone do natarcia ryby dobrze jest przed użyciem podgrzać przez 1 min na suchej patelni. więcej więcej

dojrzały ananas

dodany przez: karoolla1987 jak poznac? więcej więcej

pękający makowiec

dodany przez: cohenna aby makowiec nie pękał więcej więcej

Szczypta soli w ciastach

dodany przez: trini6 Szczypta soli w niektórych potrawach słodkich, jak np. ciasto drożdżowe lub sernik wybitnie podnosi ich smak. więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcej więcej

Gotowanie makaronu 2

dodany przez: aleksa6 Makaron gotujemy w dużej ilości osolonego wrzątku (1 litr wody na 10 dag makaronu) z dodatkiem łyżki oliwy, wtedy nie sklei się. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher